Χρήσιμα

Αναζήτηση

Με συνθήματα όπως, «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  ΥΓΕΙΑ»
                                   «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
                                   «ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»
                                   «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»
προχωρούμε μπροστά με βάση πάντοτε την όλη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης της πρότυπης ακαδημίας Ίωνων Παλαιού Φαλήρου για την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων πλάνων μας.  Με προπονητές και εφόρους άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, οι οποίοι να συνδυάζουν τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις, με την εμπειρία στον τομέα οργάνωσης και διαχείρισης ακαδημιών, και που να δουλεύουν ακούραστα και ασταμάτητα, με ζήλο, ήθος και ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για τα παιδιά, στοχεύουμε σίγουρα και οραματιζόμαστε την δημιουργία τέτοιων συνθηκών ούτως ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ευχάριστα και πάνω από όλα να γυμνάζονται σε ένα περιβάλλον φιλικό, υγιές και ασφαλή. Η διάπλαση σωστών χαρακτήρων μέσα από την σωστή διαπαιδαγώγηση και καθοδήγηση των παιδιών από τους προπονητές μας είναι επίσης υψίστης προτεραιότητας για την σχολή μας και βασική επιδίωξη μας είναι όπως όλα τα παιδιά της Ακαδημίας να ξεχωρίζουν ως άτομα με ήθος και αξιοπρέπεια.  Επιδίωξη μας επίσης, είναι σίγουρα η δημιουργία πειθαρχημένων και εργατικών ατόμων, με όνειρα και φιλοδοξίες, αξίες και ιδανικά τα οποία σίγουρα αν αναπτυχθούν σωστά θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά στην πορεία της προσωπικής τους ανέλιξης τόσο ως μαθητές όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.  Προς επίτευξη όλων των πιο πάνω, σαν Ακαδημία έχουμε επεξεργαστεί και εισαγάγει διάφορα κίνητρα και βραβεία τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο ανάμεσα στα διάφορα ηλικιακά τμήματα γεγονός το οποίο βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν τις πιο πάνω ανθρώπινες αξίες.Μεγάλο ρόλο επίσης, και αρκετά υποβοηθητικό ως προς την επιτυχία των πιο πάνω στόχων είναι η ανάπτυξη και η διατήρηση μιας τακτής και σωστής και εποικοδομητικής επαφής και επικοινωνίας ανάμεσα στην ακαδημία και τους ίδιους τους γονείς των παιδιών.  Η ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, η άμεση παράθεση παραπόνων αλλά και η καλόπιστη κριτική, μα πάνω από όλα η κατανόηση και η υπομονή εκ μέρους των γονέων καθώς και η σωστή και ειλικρινής σχέση και συνεργασία τους μαζί μας θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στην όλη δράση και λειτουργία της ακαδημίας μας.  Είναι για αυτό ακριβώς τον λόγο που δίνουμε τόση μεγάλη σημασία σε αυτή την σχέση και επαφή με τους γονείς διοργανώνοντας έτσι διάφορες συγκεντρώσεις και επαφές αλλά και εκδίδοντας διάφορες ανακοινώσεις και ένθετα όπως το παρόν. Σκοπός της Ακαδημίας είναι η δημιουργία μιας αθλητικής κυψέλης για όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Π. Φαλήρου και όχι μόνο. Οι στόχοι που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της Ακαδημίας είναι επιγραμματικά οι εξής:
 1. Υποδομή σε βάθος και προγραμματισμός
 2. Αθλητές με ήθος
 3. Άριστοι μαθητές
 4. Η σωστή σωματική, κοινωνική και ψυχολογική ανάπτυξη των αθλητών της
 5. Η αγάπη για την ομάδα, το άθλημα και την νοοτροπία του υγιούς φίλαθλου.
 6. Η πλαισίωση της ανδρικής ομάδας και η οδήγησή της πάνω από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.
Το προπονητικό μας πρόγραμμα στοχεύει στο να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές όλα τα εφόδια που χρειάζονται, έτσι ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες ποδοσφαιρικές γνώσεις και δεξιότητες, για να είναι σε θέση να δοκιμαστούν η να επιλεχθούν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αναλόγως του επιπέδου τους.
Στοχεύουμε επίσης στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ποδοσφαιριστών (σωματική, πνευματική,συναισθηματική). Το όλο πλάνο και πρόγραμμα προπονήσεων εμπεριέχει αναπτυγμένο σύστημα  αξιολόγησης, συνεχές παρακολούθησης, εργομετρικών και άλλου είδους εξετάσεων καθώς και καθοδήγησης των παιδιών με στόχο πάντοτε τον εντοπισμό των ελλείψεων βοηθώντας έτσι στην συνεχή βελτίωση των παιδιών.
ΕΙΔΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
 • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
 • ΤΕΧΝΙΚΗ
 • ΤΑΚΤΙΚΗ
 • ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ
 • ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΤΟΧΗΣ
 • ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
 • ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
 • ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Νέα Ιστοσελίδα ακαδημίας ποδοσφαίρου